U MOSKVI TIŠINA ZBOG STRADALIH SRBA: Ruski zvaničnici odali počast povodom godišnjice NATO agresije nad Srbijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 13:42

U MOSKVI TIŠINA ZBOG STRADALIH SRBA: Ruski zvaničnici odali počast povodom godišnjice NATO agresije nad Srbijom

Spomen ploča u znak sećanja.
U ambasadi Srbije u Moskvi održana je komemoracija povodom 25. godišnjice od početka NATO agresije na Srbiju, a otkrivena je i spomen-ploča u znak sećanja na žrtve agresije 1999. godine.
Na početku obeležavanja godišnjice agresije intonirane su himne Srbije i Rusije, a okupljeni su minutom ćutanja odali poštu stradalima u bombardovanju.
Ambasador Srbije u Rusiji prof. dr Momčilo Babić poručio je da je Srbija platila visoku cenu za svoju hrabrost.
- Mi smo mala, ali ponosna nacija, zbog toga smo izgubili trećinu stanovništva samo tokom Prvog svetskog rata. Da se nismo borili...
Pogledaj vesti o: Moskva,   Ambasador Rusije

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izmenjen režim saobraćaja u nedelju zbog obeležavanja 24. marta

Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2024

VRANJE..Zbog obeležavanja dana sećanja na žrtve NATO agresije i 25. godina od početka prvog vazdušnog napada na tadašnju SRJ u nedelju, 24. marta biće privremena izmena režima saobraćaja. Ulice u kojima će biti izmenjen režim saobraćaja od 12 časova su: Ivana Milutinovića, Beogradska, ulica...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.