Izvor: JUGpress.com, 21.Mar.2024, 20:24

Izmenjen režim saobraćaja u nedelju zbog obeležavanja 24. marta

VRANJE
Zbog obeležavanja dana sećanja na žrtve NATO agresije i 25. godina od početka prvog vazdušnog napada na tadašnju SRJ u nedelju, 24. marta biće privremena izmena režima saobraćaja. Ulice u kojima će biti izmenjen režim saobraćaja od 12 časova su: Ivana Milutinovića, Beogradska, ulica Ive Lole Ribara i Heroji sa Košara, saopštili su iz JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“.
Zbog bezbednog održavanja manifestacije vršiće se preusmerenje saobraćaja u periodu od 11 do 14 časova. Iz ulice Kralja Stefana Prvovenčanog u ulicu Ivana Milutinovića, s tim što će biti zabranjeno skretanje vozila u Beogradskoj ulici.
Takođe zabranjeno će biti skretanje iz ulice Ive Lole...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U nedelju obeležavanje 25 godina od NATO bombardovanja

Izvor: OkRadio.rs, 22.Mar.2024, 11:22

Komemorativnim skupom kod spomenika poginulima u ratnim sukobima od 1990. godine i tokom NATO agresije, u nedelju, 24. marta, od 12 časova biće obeležena 25. godišnjica NATO bombardovanja. Tom prilikom biće odata pošta, položeni venci i cveće i održan prigodan program. Na skupu će govoriti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Prokuplje čeka Vučića: Ulice se zatvaraju, a centar grada ubrzano sređuje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024

Da je prethodnih dana u Prokuplju sve predodređeno dolasku Aleksandra Vučića u nedelju 24. marta, kada će se obeležiti 25. godišnjica NATO agresije na SRJ, govori užurbano “šminkanje” centra grada. Radnici privatnog preduzeća "Demetra" sređuju park, seku korene drveća i nivelišu glavnu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.