Prokuplje čeka Vučića: Ulice se zatvaraju, a centar grada ubrzano sređuje

Izvor: JužneVesti.com, 22.Mar.2024, 13:33

Prokuplje čeka Vučića: Ulice se zatvaraju, a centar grada ubrzano sređuje

Da je prethodnih dana u Prokuplju sve predodređeno dolasku Aleksandra Vučića u nedelju 24. marta, kada će se obeležiti 25. godišnjica NATO agresije na SRJ, govori užurbano “šminkanje” centra grada. Radnici privatnog preduzeća "Demetra" sređuju park, seku korene drveća i nivelišu glavnu ulicu, Telekom uređuje instalacije na banderama u centru, a deo Kosovske ulice iznad parka zatvoren je od danas u 10 sati pa sve do ponedeljka 25. marta do 9 sati.
Na dan obeležavanja u nedelju i u Knez Mihajlovoj ulici biće privremeno obustavljen saobraćaj i to od 7 sati do ponedeljka u 6 sati.Radnici užurbano sređuju park u centru grada; Foto: Lj.M....
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.