Tri Zlata za Carnex Selection paštete

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Sep.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri Zlata za Carnex Selection paštete

VRBAS – Na međunarodnom sajmu prehrambene industrije u Moskvi “World Food Moscow 2016”, kompanija Carnex osvojila je tri zlatna priznanja – za Selection kokošiju paštetu, Selection goveđu paštetu, kao i nagradu za proizvod godine

Na glavnom jesenjem događaju u Rusiji u oblasti trgovine mesom, voćem, povrćem, mlečnim proizvodima, učestvovalo je preko 1500 izlagača iz 62 zemlje, a velika pažnja poklonjena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << predstavljanju privrednih komora različitih zemalja.

Veoma smo ponosni na ovu nagradu, posebno jer nam je dodeljena na tržištu, koje je za nas izuzetno važno. Carnex Selection linija jeste najmlađa u našem portfoliju, i drago nam je da su trud i znanje koji smo uložili u razvoj naše kokošije paštete prepoznati i cenjeni. Sa Selection kokošijom paštetom ponudili smo vrhunski proizvod, bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja, napravljen od najboljih delova kokošijeg mesa – kokošijih grudi i bataka“, izjavila je Tijana Katalinić, brend menadžer kompanije Carnex, povodom osvajanja zlatnih priznanja.

Kao lider mesne industrije, Carnex nudi vrhunske proizvode potrošačima u Srbiji, ali i na stranim tržištima, a dokaz toga su osvojene nagrade. Pored zlatnih priznanja na održanom “World Food Moscow 2016”, kompanija Carnex je u februaru ove godine na jednoj od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi prehrambene industrije u Rusiji i Istočnoj Evropi – „Prodekspo – 2016“, bio jedini inostrani proizvođač nagrađen sa zlatnom medaljom za gotova jela i srebrnom za kompletan asortiman pašteta.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.