Trener CSKA ponovo psovao na srpskom (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2016, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener CSKA ponovo psovao na srpskom (video)

Grčki košarkaški stručnjak Dimitris Itudis ponovo je pokazao da dobro barata srpskim jezikom, posebno leksikom lascivnog karaktera.

Košarkaši moskovskog CSKA savladali su Real Madridu u drugom kolu TOP 16 faze Evrolige, a trener ruske ekipe Dimitris Itudis imao je razloga za nezadovoljstvo u pojedinim segmentima utakmice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Grčki košarkaški stručnjak već nam je u prethodnoj sezoni pokazao da odlično barata srpski jezikom, odnosno onim lascivnim delom leksike.

Strateg CSKA je u meču sa Unikahom svojevremeno psovao na tri jezika, među kojima je bio i srpski, a večeras je ponovio performans.

Nezadovoljan reakcijom svoje odbrane Dimitris Itudis je besneo na engleskom a koristio je i srpsku psovku.

Ukoliko se pitate kako to da Dimitris Itudis dobro poznaje srpski jezik, reći ćemo vam da je svojevremeno studirao u Zagrebu a dugi niz godina je bio pomoćnik Željka Obradovića.


Pogledaj vesti o: Grčka,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Itudis ponovo psuje na srpskom

Izvor: B92, 07.Jan.2016

Trener CSKA Dimitris Itudis ponovo je psovao na srpskom na meču njegove ekipe sa Realom u drugom kolu Top 16 faze Evrolige. On je proeo 13 godina kao pomoćnik Željku Obradoviću u Panatinaikosu, od njega je mnogo naučio o košarci, ali i neke druge stvari.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.