TO JE BIO NASTAVAK VARVARSKE KOLONIJALNE POLITIKE Rusi položili cveće ispred Ambasade Srbije u Moskvi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 12:08

"TO JE BIO NASTAVAK VARVARSKE KOLONIJALNE POLITIKE" Rusi položili cveće ispred Ambasade Srbije u Moskvi (VIDEO)

Aktivisti Narodnog fronta položili su cveće ispred Ambasade Srbije u Moskvi.

Aktivisti Narodnog fronta, zajedno sa predsednikom Izvršnog komiteta Sveruskog pokreta Mihailom Kuznjecovim, položili su cveće ispred Ambasade Srbije u Moskvi na dan 24. godišnjice početka NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije, javlja dopisnik RIA Novosti.

🇷🇺🌹🇷🇸Today is the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << anniversary of the ilegal bombing of Yugoslavia by NATO countries under US command.

The attack was carried out based again on fraudulent evidence. Majority of people in the mass graves where Serbs.

In Moscow, activists laid flowers at the Serbian Embassy. pic.twitter.com/Q0WmsccU3S

— Hawkeye1812 (@Hawkeye1745) March 24, 2023

- Naš bratski srpski narod nije imao nikakve veze sa interesima NATO, interesima Sjedinjenih Američkih Država. To je jednostavno bio nastavak varvarske kolonijalne politike: "Šta hoćemo, to radimo." Važno je ovo zapamtiti, da podsetimo one koji zaboravljaju. I uvek nazivati crno crnim, a belo belim, da se ne izbrišu granice tog varvarskog čina i onih radnji koje su počinjene. Ovo što se danas dešava na našim južnim granicama je nastavak onoga što dogodilo se pre 24 godine i nastavilo se sve ovo vreme - rekao je Kuznjecov novinarima.

Takođe, cveće su položili članovi centralnog štaba Narodnog fronta: velemajstor i svetski šampion u šahu Sergej Karjakin, svetski šampion u boksu Denis Lebedev, kopredsednik regionalnog štaba Narodnog fronta u Podmoskovlju, pozorišni i filmski glumac i režiser Andrej Sokolov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.