Strašno: Majka bacila dvoje dece sa 15. sprata, jer su joj dosadila! (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Jun.2012, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašno: Majka bacila dvoje dece sa 15. sprata, jer su joj dosadila! (VIDEO)

Ruskinja Galina Rjabkova (30) je uhapšena pod sumnjom da je svoja dva sina, koji imaju četiri i sedam godina, bacila sa 15. sprata zgrade u Moskvi, jer su joj dosadila, piše Dejli Mejl.

Majka pokušala da proda svog četvoromesečnog sina

Majka koja je spavala sa maloletnim sinom: To nije incest, to je privlačnost! (FOTO)

Monstruozno: Drogirana majka kastrirala sina kada je bio beba (FOTO)

Uznemirene komšije su videle >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << tela dečaka ispred zgrade i pozvale su hitnu pomoć. Nažalost, deca su preminula na licu mesta.

Komšije kažu da je Galina, nakon što je ubila decu, mirno sišla u hol.

-Bili smo šokirani, pitali smo je da li su ovo njena deca, a ona je bez ikakve emocije odgovorila da jesu i da ih se rešila, jer su joj dosadili, pričaju komšije koje su je zadržale u zgradi do dolaska policije.

U vreme tragedije, u nedelju, njen muž je bio na službenom putu.

Galina Rjabkova, koja je navodno ranije pokušala da i sama izvrši samoubistvo, jer je sumnjala da je muž vara, uhapšena je i očekuje se njeno psihijatrijsko veštačenje.

Pogledajte snimak sigurnosne kamere u zgradi koja je zabeležila Galinin silazak u hol i hapšenje:

(S media)

Foto: Dailymail/HOBOCTN
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.