Izvor: Vostok.rs, 22.Mar.2017, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stejt department: Nemamo zvaničnu informaciju o poseti Tilersona Moskvi

Američki Stejt department još nije u mogućnosti da potvrdi tačni datum kada će državni sekretar Reks Tilerson posetiti Moskvu, izjavio je portparol te institucije Mark Toner.

„Za sada nemam nikakvu zvaničnu informaciju“, rekao je Toner i dodao da će novinare obavestiti čim odluka bude donesena.

„Čim isplaniramo posete državnog sekretara, mi ćemo odgovoriti na vaše pitanje“, dodao je Toner.

Istovremeno, on je ignorisao pitanje novinara da li Tilerson planira da se tom prilikom sretne i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Prethodno je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Sergej Rjabkov izjavio da mu detalji posete Reksa Tilersona nisu poznati, kao i da će Ministarstvo obavestiti javnost čim sazna bilo kakve detalje.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.