Srbija poštuje dogovor o Južnom toku, prati Moskvu i Brisel

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija poštuje dogovor o Južnom toku, prati Moskvu i Brisel

Pitanje usaglašavanja postojećih sporazuma o Južnom toku sa pravnom regulativom Evropske unije rešavaće se u okviru razgovora Gasproma i Evropske komisije, a ukoliko bude bilo potrebno da se nešto od potpisanih akata unapredi, Srbija ce postupiti u skladu sa dogovorenim i u skladu sa postupcima drugih zemalja na trasi gasovoda, rečeno je danas Tanjugu u Ministarstvu energetike i rudarstva.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evropska Unija,   Gasprom

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Južni tok i Srbija - šta sad?

Izvor: B92, 04.Jun.2014

Beograd -- Srbija će u slučaju potrebe izmene akata o Južnom toku postupiti u skladu sa dogovorenim između Gasproma i Evropske komisije, kažu u Ministarstvu energetike..."Pitanje usaglašavanja postojećih sporazuma o Južnom toku sa pravnom regulativom EU rašava se u okviru razgovora Gasproma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.