Šokantna ispovest: “Roditelji su od mene napravili živu lutku, nisam sposobna za život”

Izvor: Savršena.com, 27.Maj.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantna ispovest: “Roditelji su od mene napravili živu lutku, nisam sposobna za život”

Dvadesetšestogodišnja Ruskinja Angelica Kenova je model iz Moskve koja je nakon najpoznatije ljudske BarbikeValerie Lukyanove, još jedna devojka koja želi da što više liči na slavnu lutku.
Angelica i dalje živi sa roditeljima koji su je od malena odgajali vrlo strogo. “Roditelji su me odgajali kao princezu i nikada mi nisu dozvoljavali da izlazim niti da se viđam s muškarcima. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << rezultat takvog odrastanja ja nisam spremna za pravi život već sam kao neka vrste žive lutke“, kaže Angelica.
Ova mlada Ruskinja se od malena oblači kao lutka, a u izlaske je mogla da ide samo ako i njena majka Natalia krene s njom. Kao paradoks ovakvom odrastanju stoji činjenica da je Angelica, koja tvrdi da je pored manekenke i balerina, pozirala polu – gola za brojne magazine što su njeni roditelji odobrili.
Ova živa Barbika tvrdi da je njen izgled potpuno prirodan. “Nikada nisam imala nijednu plastičnu operaciju“, tvrdi Angelica koja i dan danas ne može da izađe na sastanak s muškarcem ukoliko to ne odobre njeni roditelji.
(foto: Instagram)

“I moja majka je u mladosti bila jako lepa. Ličila je na Brigitte Bardot. Ona se oduvek divila lepoti Barbike, njenom vitkom telu, zlatnim kovrdžama, lepom licu i slatkim krpicama i zato je učinila sve što je bilo u njenoj moći kako bih jednog dana ličila na ovu poznatu lutku”, priseća se Angelica, “Imala sam običaj da satima poziram pred ogledalom. Mnogi su tvrdili da sam ja slika i prilika Barbike.”
Još od detinjstva, Angelica je činila sve kako bi postala “otelotvorenje” Barbike i učnila svoje roditelje ponosnim (foto: Instagram)

“Kada sam ušla u tinejdžerske godine, moji roditelji su unajmili personalnog trenera koji je kreirao specijalan program vežbanja samo za mene”, objašnjava ona, “Sa njim treniram pet dana u nedelji, po dva – tri sata kako bih održala svoju figuru u top formi. Kombinujem  kardio treninge i vežbe sa tegovima. Takođe, džogiram svakog jutra. Moj trener je osmislio i poseban način ishrane, ali vam ne smem reći o čemu se radi – to je tajna.”
(foto: Instagram)

Angelica kaže da svakodnevno dobija i po nekoliko stotina poruka od svojih fanova i da ih savetuje da se što češće smeju i da vole sebe “jer je to tajna prirodne lepote”.
Izvor: .dailymail.co.uk

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.