Škuletić zablistao na debiju: Pogodio sa penala i odveo Lokomotivu u polufinale Kupa (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić zablistao na debiju: Pogodio sa penala i odveo Lokomotivu u polufinale Kupa (VIDEO)

Brazilski golman Giljerme odbranio dva šuta sa 11 metara, povreda Pejčinovića, Moskovljani savladali Rubin - 4:2

Tek što je stigao u Moskvu, Petar Škuletić je počeo da opravdava 4.000.000 evra koliko su čelnici Lokomotive izbrojali za njegov transfer iz Partizana. Bivši napadač crno-belih bio je strelac odlučujućeg jedanaesterca kojim su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se popularni Železničari probili u polufinale Kupa Rusije - 4:2 (0:0, 0:0). Stasiti centarfor je u četvrtoj seriji penala zadržao hladokrvnost, matirao golmana Rubina Rižikova i tako postavio konačan rezultat u meču koji je rešen tek penal-ruletom.

Posle 120 minuta nije bilo pogodaka, a onda je u penal-seriji zablistao brazilski čuvar mreže Giljerme, odbranio je u prve dve serije udarce Karadeniza i Livaaje, čime je svom timu utabao put ka završnici Kupa. Za Lokose su pogađali Fernandeš, Samedov, Ćorluka i na kraju Škuletić, kome je ovo takmičarski prvenac u dresu novog kluba, do sada je imao samo jedan pogodak na prijateljskom susretu.

Inače, tim Miodraga Grofa Božovića imao je ozbiljne kadrovske probleme, jer se već u 15. minutu povredio prvi golman Ilja Abajev, u 17. je van terena mora defanzivac Taras Mihalik, dok je u finišu prvog poluvremena iz stroja ispao i srpski internacionalac Nemanja Pejčinović.

Bez novih aduta sa klupe, Grof Božović je majstorski vodio utakmicu, u kojoj je mogao i ranije do prolaza dalje, pošto je Škuletić imao dve šanse, ali i ovako je sigurno zadovoljan debijem doskorašnjeg prvog strelca Partizana.

Inače, Premijer liga Rusije nastavlja se predstojećeg vikenda, a Lokomotiva ide u goste Rostovu. Moskovski klub trenutno je na petoj poziciji sa 30 bodova, 11 manje od lidera Zenita.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) POČEO DA OPRAVDAVA 4 MILIONA EVRA: Škuletić postigao gol iz penala na debiju za Lokomotivu

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015

Škuletić u četvrtoj seriji bio precizan, čime je doneo trijumf svom klubu..Fudbaleri Lokomotive iz Moskve plasirali su se u polufinale Kupa Rusije pošto su posle penala savladali Rubin rezultatom 4:2 (0:0, 0:0)...Odlučujući jedanaesterac izveo je doskorašnji fudbaler Partizana Petar Škuletić,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.