Sajt Putin 2012 preopterećen

Izvor: B92, 13.Jan.2012, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt "Putin 2012" preopterećen

Moskva -- Na sajtu "Putin 2012" pojavili su se problemi, ali su oni tehničke prirode zbog velike posećenosti sajta, saopštio je portparol premijera Dmitrij Peskov.

On je rekao da komentare i sugestije na novom internet sajtu ruskog premijera i predsedničkog kandidata Vladimira Putina niko "ne uklapa", niti se brišu negativni komentari, i naglasio da je posećenost sajtu velika.

"Komentare niko ne uklanja, ali bilo je mnogo hakerskih napada i posećenost sajta je ogromna - 200.000 za sat vremena", kazao je Peskov.

Izbori za predsednika Rusije biće održani 4. marta.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Preposećen Putinov sajt: Dosta si vladao

Izvor: S media, 13.Jan.2012

Pozivi ruskom premijeru Vladimiru Putinu da podnese ostavku i odustane od predsedničke kandidature preplavili su sajt njegove kampanje nekoliko minuta nakon pokretanja stranice, zbog čega su administratori ograničili javni pristup...Putinov portparol i zvaničnik kampanje Dmitrij Peskov je rekao da...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.