Preposećen Putinov sajt: Dosta si vladao

Izvor: S media, 13.Jan.2012, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preposećen Putinov sajt: Dosta si vladao

Pozivi ruskom premijeru Vladimiru Putinu da podnese ostavku i odustane od predsedničke kandidature preplavili su sajt njegove kampanje nekoliko minuta nakon pokretanja stranice, zbog čega su administratori ograničili javni pristup.

Putinov portparol i zvaničnik kampanje Dmitrij Peskov je rekao da su hakeri napali veb sajt i demantovao da su poruke cenzurisane iz političkih razloga.

"Komentare niko ne uklanja, ali bilo je mnogo hakerskih napada i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posećenost sajta je ogromna - 200.000 za sat vremena", kazao je Peskov.

Priveden lider "Druge Rusije"

Medvedev: Teška vremena pred Rusijom

Putin: Ne moram da varam da bih pobedio

On je potvrdio da su se na sajtu "Putin 2012" koji je danas otvoren pojavili problemi, ali je istakao da su oni tehničke prirode zbog velike posećenosti.

„Sva pometnja oko poziva na ostavku je kao kompjuterska igrica za decu. To nema nikave veze sa konstruktivnim dijalogom,“ rekao je Peskov.



Sve što si mogao, već si uradio


Mnoge poruke su skinute sa javnog veb sajta, ali su ih novinari i blogeri postavili na svoje internet stranice. Poruke protiv Putina su činile najmanje trećinu svih postavljenih na sajtu pre nego što je pristup blokiran.

„Bio si na vlasti dvanaest godina. To je dovoljno. Sve što si mogao, već si uradio. Ne može se vladati zauvek. Zemlja neće preživeti još jedan tvoj predsednički mandat,“ glasila je jedna od cenzurisanih poruka.

„Vladimire Vladimiroviču, predlažem ti da ne pretvaraš situaciju u revoluciju, povučeš se sa mesta premijera i odustaneš od kandidature za predsedničku trku,“ glasi poruka koju je postavila Svetlana Sorokina.

„Mani se politike, molim te. Očigledno je da je politika kao droga, ali to bi bio pristojan potez,“ napisao je Andrej Antinjenko.

(Vijesti)

Izbori za predsednika Rusije biće održani 4. marta.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.