Izvor: Blic, 30.Maj.2023, 16:42

"STOKO SMRDLJIVA, IZVUCITE SE IZ KABINETA" Ruski ratni huškači pobesneli nakon napada na Moskvu: "Zašto ste ovo dopustili?!" (VIDEO)

Nakon što je Moskva u utorak napadnuta dronovima, na društvenim se mrežama pojavljuju besne reakcije ruskih ultranacionalista, prokremaljskih propagandista i ratnih huškača. U napadu je pogođeno nekoliko zgrada, pri čemu je zabeležena manja šteta pa nije bilo ozbiljnije povređenih, kako je rekao rano ujutro gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanin.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"IZVUCITE SE IZ KABINETA!" Ruski ultranacionalisti nisu štedeli na rečima: "Zašto im dopuštate da dolete do Moskve?!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023

Ruski ratni huškači pobesneli nakon napada na Moskvu...Nakon što je Moskva u utorak napadnuta dronovima, na društvenim se mrežama pojavljuju besne reakcije ruskih ultranacionalista, prokremaljskih propagandista i ratnih huškača...U napadu je pogođeno nekoliko zgrada, pri čemu je zabeležena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.