IZVUCITE SE IZ KABINETA! Ruski ultranacionalisti nisu štedeli na rečima: Zašto im dopuštate da dolete do Moskve?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 17:04

"IZVUCITE SE IZ KABINETA!" Ruski ultranacionalisti nisu štedeli na rečima: "Zašto im dopuštate da dolete do Moskve?!"

Ruski ratni huškači pobesneli nakon napada na Moskvu.

Nakon što je Moskva u utorak napadnuta dronovima, na društvenim se mrežama pojavljuju besne reakcije ruskih ultranacionalista, prokremaljskih propagandista i ratnih huškača.

U napadu je pogođeno nekoliko zgrada, pri čemu je zabeležena manja šteta pa nije bilo ozbiljnije povređenih, kako je rekao rano ujutro gradonačelnik ruske prestonice Sergej Sobjanin.

Nije dugo trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se oglasi najpoznatiji prokremaljski i proratni propagandista, televizijski voditelj Vladimir Solovjov, koji je, kako se čini, poručio da što pre ljudi u ruskim gradovima shvate da se njihova zemlja "bori protiv NATO-a", to će Rusija pre pobediti u ratu.

- To mora da bude jasno. Ljudi, ovo je ozbiljno - rekao je.

Takođe je pozvao na "demontiranje" Kijeva, Odese, Dnjipra, Lavova i Ivano-Frankivska.

Na društvenim mrežama osvanuo je i snimak šefa zloglasne plaćeničke grupe Vagner, Jevgenija Prigožina, koji je s besom komentarisao napad na Moskvu i ponovno se obrušio na vojni vrh, odnosno na ministarstvo odbrane.

- Smrdljiva stvorenja, šta radite? Vi ste stoka. Izvucite gu**** iz svojih kabineta. Postavljeni ste da branite ovu zemlju... Vi ste ministarstvo odbrane! Zašto, dovraga, dopuštate tim dronovima da dolete do Moskve? - rekao je Prigožin.

- Upozorio sam na ovo mnogo puta, ali niko nije hteo da sluša - dodao je.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.