Ruski ratni brodovi u Mediteranu gađali i zenitnim dirigovanim raketama „Osa”

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2015, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ratni brodovi u Mediteranu gađali i zenitnim dirigovanim raketama „Osa”

ŠEST ruskih ratnih brodova, koji su stalno u Mediteranu, izvelo je vežbu u neutralnim vodama – saopštio je portparol Crnomorske flote RF Vjačeslav Truhačov.
U vežbi je učestvovala i krstarica „Moskva”, koja se početkom avgusta u Sredozemno more vratila iz Atlantika, zajedno sa patrolnim brodom „Pitljivij”.
Svih šest brodova je uvežbavalo odbijanje vazdušnog napada sa različitih visina, borbu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protivničkih brodova i pomaganje oštećenom brodu.
Usledila su gađanja. Prvo artiljerijom po metama koje su imitirale „pomorski cilj”. Potom i zenitnim dirigovanim raketama „Osa”.
Rusija od 2013-te u Mediteranu stalno drži 6-10 ratnih brodova.
#fakti
The post Ruski ratni brodovi u Mediteranu gađali i zenitnim dirigovanim raketama „Osa” appeared first on Politika.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.