Ruski mediji: Janukovič doživeo srčani udar

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski mediji: Janukovič doživeo srčani udar

Ruski mediji javljaju da je Viktor Janukovič doživeo srčani udar. Janukovič se nalazi u moskovskoj bolnici nakon što je pretrpeo srčani udar, piše list Moskovski Komsomoljet, navodeći neimenovani izvor.

Njegovo je stanje vrlo ozbiljno. Vladimir Putin je početkom nedelje odbacio glasine da je Janukovič umro od srčanog udara.Na konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u sredu rekao da je bivši ukrajinski vođa živ i zdrav.Janukovič je posljednji put viđen u javnosti pre tačno nedelju dana kada je održao konferenciju za novinare. Pročitajte još: Interpol o poternici za JanukovičemNa Krimu 30.000 vojnika Obama i Putin razgovarali o KrimuFoto: AP - Pavel GolovkinIzvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.