Ruski biznismen Mihail Prohorov najavio stvaranje partije

Izvor: Vostok.rs, 05.Jun.2012, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski biznismen Mihail Prohorov najavio stvaranje partije

05.06.2012. -

Ruski biznismen Mihail Prohorov je najavio stvaranje stranke „Građanska platforma". Na konferenciji za novinare u Moskvi on je rekao da njegova partija „računa na stanovnike krupnih gradova i da će se zalagati za evoluciju u razvoju Rusije".

Prema rečima Prohorova prioritet „Građanske platforme" je učešće u opštinskim izborima u krupnim gradovima. On je objasnio da stanovništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Rusije u 14 gradova premašuje milion ljudi, a u 23 gradova – 500 hiljada. „Upravo tamo stanuju najaktivniji ljudi", - zaključio je Prohorov. On je učestvovao na predsedničkim izborima u martu ove godine i zauzeo treće mesto.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.