Ruske vlasti:ŽESTOKO ćemo regovati na protest!

Izvor: Mondo, 02.Avg.2019, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske vlasti:ŽESTOKO ćemo regovati na protest!

Ruske vlasti su upozorile da će žestoko odgovoriti na svaki pokušaj održavanja nedozvoljenog protesta koji je najavljen za sutra u Moskvi.

Foto: Tanjug/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Gradsko tužilaštvo upozorilo je da će svaki pokušaj okupljanja predstavljati "direktno kršenje zakona" i dodalo da će snage bezbednosti u tom slučaju biti primorane da preduzmu neophodne mere protiv takvih provokacija.

Policija PREBIJALA demonstrante >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Moskvi: Uhapšeno 800

Na prethodnom protestu na poziv opozicije uhapšeno je 1.400 demonstranata, među kojima i protivnik Kremlja Aleksej Navaljni.

Veliki protivnik Kremlja Navaljni je OTROVAN?

Uprkos neredima na protestu održanom 27. jula, aktivisti pozivaju na novi marš kroz ulice Moskve.

Protesti se masovno organizuju zbog odluke izbornih vlasti da zabrane pojedinim opozicionim kandidatima učešće na izborima za gradsko veće, jer navodno nisu skupili dovoljan broj potpisa.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.