Rusija razmatra uvođenje dodatnih sankcija Turskoj

Izvor: Vostok.rs, 17.Dec.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija razmatra uvođenje dodatnih sankcija Turskoj

17.12.2015. -

Moskva razmatra uvođenje dodatnih ograničavajućih mera prema Turskoj koje će se ticati uslužne delatnosti, najavljeno je iz pres službe Vlade Rusije.

Kako se navodi, Vlada trenutno razmatra kakve bi to mere bile, a u slučaju usvajanja javnost će istog trenutka biti obaveštena.

Ranije su mediji pisali o tome da Rusija može da proširi sankcije i na hotelski biznis, na poslove prerade drveta, obuku pilota, kao i na sve porudžbine firmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << iz državnog sektora.

Istovremeno, predsednik Rusije Vladimir Putin je preneo na Vladu Rusije punomoć za donošenje odluka o zabrani uvoza proizvoda i usluga iz Turske.

Odnosi Moskve i Ankare naglo su zahladneli nakon što je turska vojska oborila ruski bombarder na teritoriji Sirije.

Čitajte više na Ruski vazdušni udari u Siriji - iz minuta u minut

 

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.