Izvor: Press, 24.Apr.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi javljaju: Nove "lade" stižu u Srbiju

Moskva -- Ruski proizvođač automobila AvtoVAZ će do kraja aprila početi da izvozi automobile "lada vesta SW" i "lada vesta SW croš" u Srbiju, Slovačku i Bugarsku.

Foto: EPA/YURI KOCHETKOV


Pomenuti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << modeli već su ponuđeni kupcima u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj, a oba modela imaju sertifikat o usaglašenosti sa standardima EU u oblasti zaštiti životne sredine i bezbednosti, navodi se u saopštenju ove kompanije koje prenosi ruska agencija Tas s.
"Automobili u verzijama "comfort" i luxe" dostupni su u evropskim zemaljama sa 1,6-litarskim motorom, mehaničkim ili automatskim menjačem", poručuju iz ruske kompanije. 

AvtoVAZ je deo alijanse Reno-Nisan-Micubiši i proizvodi automobile marke "lada", "reno", nisan" i "dacun" u svojim postrojenjima u Iževsku i Toljatiju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

AvtoVAZ: Isporuka novih Lada u Srbiju počinje do kraja aprila

Izvor: AutoBlog, 24.Apr.2018

Najveći ruski proizvođač automobila „AvtoVAZ“ do kraja ovog meseca počeće sa izvozom automobila LADA Vesta SW i LADA Vesta SW Cross u Srbiju, Slovačku i Bugarsku. Kako je saopšteno iz službe za odnose sa javnošću ruskog koncerna, pomenute marke automobila već su na raspolaganju kupcima...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.