Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021, 21:11

Prvi put s Markom do trofeja! Lokomotiva je osvajač Kupa Rusije (VIDEO)

Posle Srbije i Mađarske, Nikolić podigao pehar i u Rusiji

Prva godina Marka Nikolića za komandama Lokomotive završena je – peharom! Srpski stručnjak je dovezao moskovski tim do trofeja Kupa Rusije i na najbolji način zaokružio bezmalo 12-mesečni boravak na klupi Zelezničara.

U finalu 29. izdanja Loko je u Nižnjem Novogrodu savladao Krila Sovjetov 3:1, prigrlio 11. pehar kupa, a nekadašnji trener >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Rada, Vojvodine i Partizana pokazao da je specijalista ta trofeje. Sa crno-belima je osvojio duplu krunu 2017, u ulozi glavnokomandujućeg Videotona pokorio Mađarsku 2019, naredne godine uzeo i tamošnji kup. Dakle, za poslednje četiri sezone tri puta se peo na najviše postolje u eliminacionim borbama u svakoj državi u kojoj je radio.

U Rusiji ima posebnu vrednost. Em je konkurencija najžešća, em je dočekan „na nož“. A posle trofejnog Jurija Sjomina upisao se i on na listu trenera koji su osvajali pehar. S tim da je Marko prvi stranac u Lokmomotivi koji je u tome uspeo.

Uskoro opšrnije...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi put s Markom do trofeja! Lokomotiva osvajač Kupa Rusije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021

Posle Srbije i Mađarske, Nikolić podigao pehar i u Rusiji..Prva godina Marka Nikolića za komandama Lokomotive završena je peharom! Srpski stručnjak je dovezao moskovski tim do trofeja Kupa Rusije i na najbolji način zaokružio bezmalo 12-mesečni boravak na klupi Zelezničara...U finalu 29. izdanja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Nikolić kroz suze: Tata, ovo je za tebe

Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2021

„Treća država, treći kup“, ponosan je trener Lokomotive..Počelo je plasmanom u Ligu šampiona, završilo se osvajanjem Kupa Rusije. Dolazak Marka Nikolića na klupu Lokomotive već sad ima obrise uspešnog...Srpski stručnjak je godinu dana u Moskvi, a za to vreme je uspeo da uvede Zelezničare...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.