Poruka koja ujedinjuje - Hoće li Srbija večeras zadiviti svet? (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka koja ujedinjuje - Hoće li Srbija večeras zadiviti svet? (foto)

Supruga Duška Tošića i naša poznata pevačica Jelena Karleuša u više navrata se oglašavala od početka Mundijala, pružajući podršku i njemu i kompletnom našem nacionalnom timu.

Tako je i danas, nekoliko sati pred početak utakmice u Moskvi, između Srbije i Brazila.

Jelena Karleuša se tim povodom oglasila na Tviteru, porukom koja je odmah izazvala brojne pozitivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reakcije

''Želela bih jedno danas od moje zemlje Srbije... bilo da večeras izgubimo ili pobedimo... da zadivimo čitav svet kako ćemo podržati svoje'', napisala je ona.

Mi bismo uz ovo izrazili i nadu da će i naši fudbaleri zadiviti čitav svet fanatičnom borbenošću na terenu za svoju zemlju.

Ako tako bude, niko im neće ništa zameriti...

--

Želela bih jedno danas od moje zemlje Srbije... bilo da večeras izgubimo ili pobedimo... da zadivimo čitav svet kako ćemo podržati svoje.

— JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) June 27, 2018
Pogledaj vesti o: Moskva,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.