Plaču od smeha u Moskvi! Opameti se, Ameriko!

Izvor: BKTV News, 18.Feb.2018, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Plaču od smeha u Moskvi! Opameti se, Ameriko!"

Predsednik SAD Donald Tramp je u seriji tvitova kritikovao istragu o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore 2016. godine i Federalni istražni biro (FBI).

"Cilj Rusije je bio da se stvore neslaganje, ometanje i haos u SAD ... Plaču od smeha u Moskvi. Opameti se, Ameriko!", >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << napisao je Tramp na Tviteru.

Diplomatski rat Rusije i Amerike! Lavrov i Trampov savetnik razmenili teške reči!

Američki predsednik ovo je napisao samo nekoliko dana nakon što je specijalni savetnik u istrazi o mogućem ruskom mešanju u američke predsedničke izbore, Robert Maler, optužio 13 Rusa da su pokušali da se mešaju u izbore.

If it was the GOAL of Russia to create discord, disruption and chaos within the U.S. then, with all of the Committee Hearings, Investigations and Party hatred, they have succeeded beyond their wildest dreams. They are laughing their asses off in Moscow. Get smart America!

Tramp je takođe kritikovao FBI zbog toga što su, kako kaže, propustili sve pokazatelje o pucnjavi u srednjoj školi na Floridi, prilikom čega je 17 osoba izgubilo život, rekavši da "troše previše vremena da dokažu da je Trampova kampanja sarađivala sa Rusima".

FBI je prošlog meseca dobio dojavu da je počinilac napada imao "poriv da ubije" i pristup oružju, kao i da je postojala mogućnost da planira napad, navodi AP.

FBI je, međutim, u petak saopštio da istraga nije sprovedena.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.