Pijte votku u Gangam stajlu

Izvor: Glas javnosti, 27.Dec.2012, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijte votku u Gangam stajlu

MOSKVA - Jedna ruska kompanija zatražila je dozvolu da registruje robnu marku "Oppah, Gangnam Style" kako bi pod tim imenom lansirala na tržište različite vrste pića i koktela.

Prava na robnu marku "Gangnam Style" pripadaju reperu Psaju čija muzička numera nosi to ime."Gangnam Style" je nedavno postao prvi video sa milijardu pregleda na Jutjubu u istoriji tog sajta.

Kako se navodi u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << firme "Ros patent" pitanje oko Psajove robne marke još nije rešeno, a jedan od pravnika kompanije rekao je lokalnim medijima da robna marka neće biti registrovana u Rusiji ukoliko se Psaj lično ne složi sa tim.

Međutim mnogi stručnjaci iz brojnih lokalnih agencija i kompanija su skeptični u vezi sa potecijalnim uspehom te vodke i slažu se se da "ukoliko Psaj ne objavi novi hit, brend zasnovan na "Gangnam Syle" će se brzo ugasiti".

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.