Rusi prave vodku Gangnam Style?

Izvor: B92, 26.Dec.2012, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi prave vodku ''Gangnam Style''?

Jedna ruska kompanija zatražila je dozvolu da registruje robnu marku ''Oppah, Gangnam Style'' kako bi pod tim imenom lansirala na tržište različite vrste pića i koktela, prenosi RT.

Prava na robnu marku ''Gangnam Style'' pripadaju korejskom reperu Saju (Psy) čija muzička numera nosi to ime. ''Gangnam Style'' je nedavno postao prvi video sa milijardu pregleda na JuTjubu

u istoriji tog sajta.

Kako se navodi u saopštenju firme "Ros patent" pitanje oko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sajove robne marke još nije rešeno, a jedan od pravnika kompanije rekao je lokalnim medijima da robna marka neće biti registrovana u Rusiji ukoliko se muzičar lično ne složi sa tim.

Međutim mnogi stručnjaci iz brojnih lokalnih agencija i kompanija su skeptični u vezi sa potecijalnim uspehom te vodke i slažu se da ''ukoliko Saj ne objavi novi hit, brend zasnovan na 'Gangnam Syle'-u će se brzo ugasiti''.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.