Peskov: Nije u redu reći da bi Moskva više volela Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 06:16

Peskov: Nije u redu reći da bi Moskva više volela Trampa

Nije u redu reći da bi Moskva više volela da Donald Tramp bude ponovo izabran za predsednika SAD, izjavio je portparol Kremlja Dmitri Peskov za Prvi kanal.

Istakao je da bi Moskvi odgovarao svaki američki predsednik koji je razmišlja o izgradnji dijaloga sa Rusijom, prenosi TAS S.

Peskov se osvrnuo na izjavu ruskog predsednika Vladimira Putina da je „Rusija sarađivala i sarađivaće sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << svakim predsednikom SAD kojeg je izabrao američki narod“.

„S tim u vezi, ne bi bilo ispravno reći da nam se Tramp više sviđa“, primetio je portparol ruskog predsednika. Dodao je da je „pod Trampom uvedeno puno sankcija i preduzeto je mnogo neprijateljskih koraka, a rusofobija se izražavala u raznim prilikama“. „Definitivno smo zainteresovani za (američkog)predsednika koji će u jednom trenutku razmišljati o tome šta je zaista u interesu Sjedinjenih Država što se tiče odnosa sa Rusijom“, naglasio je Peskov.

Na pitanje da li će Rusija držati otvorena vrata za dijalog ukoliko demokratski kandidat Džozef Bajden pobedi na američkim predsedničkim izborima, Peskov je naglasio da Vladimir Putin ima „veliko političko iskustvo“.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nije u redu reći da bi Moskva više volela Trampa"

Izvor: B92, 23.Okt.2020

Moskva -- Nije u redu reći da bi Moskva više volela da Donald Tramp bude ponovo izabran za predsednika SAD, izjavio je portparol Kremlja Dmitri Peskov...Istakao je da bi Moskvi odgovarao svaki američki predsednik koji je razmišlja o izgradnji dijaloga sa Rusijom, prenosi Tass...Peskov se osvrnuo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.