PB KiM: Kancelar Vučić cmizdreo u Kremlju i ispoljio debakl srpske politike u Briselu

Izvor: KMnovine.com, 31.Okt.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PB KiM: Kancelar Vučić cmizdreo u Kremlju i ispoljio debakl srpske politike u Briselu

''U Moskvi smo nažalost čuli da se srpski kancelar jako raduje potpisivanju Kosova sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom što je teška nebuloza jer na taj način Evropska unija otkida deo teritorije Srbije''.



Cmizdrenje, zapomaganje, žalopojke predsednika Vlade Srbije tokom prijema kod ruskog predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << Vladimira Putina, kako stoji na zvaničnom sajtu Kremlja, jasno govore o totalnom debaklu srpske nacionalne i državne politke koju ova vlast sprovodi.

Srpski kancelar se inače žali ruskom predsedniku na ponašanje separatističke tvorevine zvane republika Kosovo koja navodno odbacuje zajednicu srpskih opština koju je prethodno prihvatila.

Predsednik Vlade Srbije obmanjuje i ruskog predsednika pa i srpsku javnost jer ta šiptarska zajednica srpskih opština koja treba da bude sastavljena od odbornika biranih po secesionističkim zakonima tzv. "republike Kosovo" nema nikakvih ovlašćenja da može da zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji nego samo služi kao izgovor za peglanje izdajničkog Briselskog sprazuma koji je Vlada Srbije potpisala. Van svake logike je da zajednica srpskih opština bude institucija koja treba da garantuje bezbednost Srbima bolje od srpske države gde inače u Rezoluciji 1244 Saveta bezbednosti stoji da je Kosovo i Metohija deo Republike Srbije.

Predsednik Vlade Srbije po ko zna koji put pravi političku dreku i viku unapred ada će kao i svaka politička pudlica da podvije rep i učini ono što mu Brisel i Vašington narede. Uostalom Aleksandar Vučić često ponavlja da mu uvek klecaju kolena kada se sretne sa Anegelom Merkel.

Srbi sa Kosova i Metohije su radoznali da li se možda predsednik Vlade Srbije „pohvalio“ ruskom predsedniku da je 3. novembra zatražio od NATO pakta 45 minuta da uđe na Kosovo i Metohiju sa bezbodonosnim snagama da bi se obračunao sa neposlušnim Srbima koji nisu hteli da izađu na separatističke lokalne izbore u režiji Prištine.

U Moskvi smo nažalost čuli da se srpski kancelar jako raduje potpisivanju Kosova sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom što je teška nebuloza jer na taj način Evropska unija otkida deo teritorije Srbije. Predsednik se raduje, gle cinizma, jer kaže da to otvara ekonomsku perspektivu Srbije u svojoj južnoj pokrajini. Nažalost i taj sporazum i buduće članstvo Kosova u Savetu Evrope temelj nalazi u Briselskom dogovoru u kome stoji da Srbija neće ometati evropski put Kosova i njegov ulazak u međunarodne institucije i organizacije.

Bez podrške Beograda, bez obzira na želje Brisela i Vašingtona, Kosovo nije moglo da postane posebna država. Zasluge predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, inače političkog konvertita, u njenom nastajanju su ogromne. Istorija će to najbolje oceniti.

Mora da su Srbi sa Kosova i Metohije mnogo grešni pa ih Bog kažnjava dovodeći im ovakvog nesoja za premijera.


Patriotski blok Kosova i Metohije,
Saopštenje za javnost,
U Kosovskoj Mitrovici 31.10.2015. godine



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2015 ::    Molimo za navođenje izvora


Pogledaj vesti o: Moskva,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.