Osnivač ruske liberalne partije u bolnici

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnivač ruske liberalne partije u bolnici

Osnivač ruske liberalne partije Jabloko, Grigorij Javlinski juče je zbog srčanih problema smešten u bolnicu, ali srećom nije u životnoj opasnosti, izjavio je lider te stranke Sergej Mitrohin.

Mitrohin je agenciji Interfaks rekao da je Javlinski (59) zbog ozbiljnih srčanih problema smešten u bolnicu u Moskvi posle čega mu je ugrađen stent.

"Mi smo u stalnom telefonskom kontaktu sa njim, i zvuči kao da mu se ništa nije desilo", rekao je predsednik Jabloka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dodao da očekuje da će Javlinski iz bolnice izaći za nekoliko dana.

Grigorij Javlinski nije mogao da se kandiduje na predsedničkim izborima u Rusiji pošto je njegovu kandidaturu odbila Centralna izborna komisija iz, kako je Javlinski tada rekao, "čisto političkih razloga".

U prvom krugu predsedničkih izbora održanim u Rusiji 4. marta, pobedio je aktuelni ruski premijer Vladimir Putin.

Povezane vesti: Zakazano pet mitinga u istom danu u Moskvi U Moskvi traže "Rusiju bez Putina" Lider jemenske opozicije imenovan za novog premijera Novi sukobi u Kairu, Vojni savet upozorava da neće tolerisati pritiske
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.