Naša zvezda u petom delu Umri muški: Raša Bukvić zarobio Brusa Vilisa i Džaja Kortnija (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 05.Feb.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naša zvezda u petom delu "Umri muški": Raša Bukvić zarobio Brusa Vilisa i Džaja Kortnija (VIDEO)

Pogledajte našu zvezdu sa svetskom karijerom - Rašu Bukvića u filmu "Dobar dan da se umre muški" gde igra ruskog plaćenika Alika koji se bori sa Džonom Meklejnom (Brus Vilis) i njegovim sinom Džekom (Džaj Kortni).

Brus Vilis ponovo u kultnoj ulozi Džona Meklejna, policajca i nacionalnog heroja, u filmu "Dobar dan da se umre muški" (A Good Day To Die Hard), petom nastavku serijala "Umri muški“ koji je utemeljio akcioni žanr. Ovoga puta Džon Meklejn putuje u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Moskvu u potrazi za otuđenim sinom Džekom, koga igra mladi australijski glumac Džaj Kortni (Spartak: Krv i pesak, Džek Ričer), a jednog od kriminalaca sa kojima Meklejnovi ukrštaju metke u Moskvi igra glumac našeg porekla, Radovoje Raša Bukvić.Raša Bukvić igra plaćenika Alika, koji izgleda potpuno drugačije od stereotipa o ruskom mafijašu, što se najbolje može videti u insertu "Borba u plesnoj dvorani". Akcioni film "Dobar dan da se umre muški“ premijerno će biti prikazan 12. februara u 20:30 u Sava centru, dok će se na redovnom bioskopskom repertoaru naći od 14. februara.Pogledajte još neke uzbudljive scene iz filma "Dobar dan da se umre muški"!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte Rašu Bukvića u filmu Dobar dan da se umre muški

Izvor: Story, 05.Feb.2013

Tri inserta iz filma pokazuju kakva akcija očekuje gledaoce u bioskopima od 14. februara...Umri muški, promo foto

Nastavak na Story...

Brus Vilis strastveno voli

Izvor: Poznati.info, 06.Feb.2013, 03:09

Sledećeg meseca Brus Vilis i njegova supruga Ema proslaviće četvrtu godišnjicu braka...POLJUBAC – Na premijeri filma „A Good Day to Die Hard“, Brus (57) i Ema Vilis (34) pokazali su da su još romantični kao i prvog dana. U Berlinu su se..grlili i ljubili pred publikom...Izvor: 24sata.rs

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.