Premijera filma Dobar dan da se umre muški 12. februara u Sava centru

Izvor: NC magazin, 05.Feb.2013, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijera filma Dobar dan da se umre muški 12. februara u Sava centru

Žanr: akcija, krimi, triler
Režija: John Moore
Scenario: Skip Woods, Roderick Thorp
Uloge: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch
 
Akcioni film „Dobar dan da se umre muški (A Good Day to Die Hard)“, peti film u kultnom serijalu „Umri muški“, premijerno će biti prikazan 12. februara u 20.30h u Sava centru. Bruce Willis ponovo je u kultnoj ulozi Džona Meklejna, policajca i nacionalnog heroja. Meklejn ovoga puta kreće u u Rusiju kako bi pomogao svome sinu o kome jedino zna da je u nevolji.

Nastavak na NC magazin...






Povezane vesti

Film Ovako je sa 40 premijerno 13. februara u bioskopu Cineplexx Delta City

Izvor: NC magazin, 06.Feb.2013, 13:22

 . Žanr: komedija    .Naslov originala: This is 40.Režija: Judd Apatow.Scenario: Judd Apatow, Judd Apatow (characters).Uloge: Paul Rudd, Leslie Mann, Maude Apatow .Trajanje 134 minuta.  . Premijera urnebesne komedije pod nazivom "Ovako je sa 40 (This is 40)" zakazana je za 13. februar u bioskopu...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.