Izvor: RuskaRec.ru, 12.Apr.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NYT: Tramp je dokazao da nije „alat u rukama Rusa“

Državni sekretar SAD Reks Tilerson će postaviti Moskvi ultimatum – ili mi (SAD) ili on (Asad i njegov „režim“), konstatuje izdanje.
New York Post: Obama je bio ruska marioneta
Odnosi sa Moskvom su se pogoršali zbog optužbi da se rukovodstvo Rusije meša u američke predsedničke izbore, a sada nas ponovo podsećaju na Hladni rat, piše NYT. Nagli zaokret je pokazao da su bile lažne sve one izjave da je >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << postojao zagovor da Tramp preuzme vlast. List citira sina predsednika SAD, Erika Trampa koji kaže da ako se potvrdi da su sirijske vlasti odgovorne za korišćenje hemijskog oružja u Idlibu, biće to dokaz da u američkoj politici nema ruskog traga.
„Ja sam od samog početka sa nevericom slušala prognoze da će se odnosi Rusije i SAD popraviti posle svega što se događalo poslednjih godina, kaže Andžela Stent, bivša saradnica obaveštajnih službi SAD, ekspert za Rusiju. „Neverovatno je kako smo se brzo vratili na status kvo koji smo imali krajem Obaminog mandata“, kaže ona. 
Pogledaj vesti o: Sirija

Nastavak na RuskaRec.ru...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.