Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Sep.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva zamrzla imovinu ukrajinskog milijardera

Ruske vlasti zamrzle su imovinu ukrajinskog milijardera Igora Kolomojskog na Krimu zbog "osnovane sumnje da finansira terorističke organizacije".

Sud je stavio zabranu na nekretnine zdravstvenog kompleksa "Tavrija".

Centar pripada "Privatbanci", koja je u vlasništvu tajkuna. Na udaru blokade mogao bi se naći i kompleks elitnih apartmana "Nautilus" u Gurzufu.

Sud u Moskvi izdao je nalog za hapšenje Kolomojskog u odsustvu 2. jula 2014. godine.

Kolomojski važi za jednog od finansijera protesta na Majdanu i zagovornika prekida svih veza sa Rusijom.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Kolomojski ostaje bez imovine

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2014

KRIM - Ruske vlasti zamrzle su imovinu ukrajinskog milijardera Igora Kolomojskog na Krimu zbog "osnovane sumnje da finansira terorističke organizacije"...Sud je stavio zabranu  na nekretnine zdravstvenog kompleksa "Tavrija". Centar pripada "Privatbanci", koja je u vlasništvu tajkuna...Na udaru blokade...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.