Moskva je Bambijeva sudbina! Tošić ostaje veran Armiji

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2016, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva je Bambijeva sudbina! Tošić ostaje veran Armiji

Potpisan produžetak saradnje na još dve godine

Ima ona stara izreka koja kaže da dobre stvari ne treba menjati, a upravo tom krilaticom vodili su se u redovima moskovskog CSKA kada su odlučili da Zoranu Tošiću ponude nastavak saradnje. Na njihovu veliku sreću, Bambi je vrlo brzo parafirao novi, dvogodišnji ugovor s Armijom.

To znači da će Tošić u Moskvi ostati do juna 2019. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Klub je ujedno isključio mogućnost da reprezentativac Srbije od januara dobije odrešene ruke u pregovorima s drugim ekipama, s obzirom da je Tošiću stari ugovor isticao sledećeg leta.

Vest o produžetku saradnje potvrdio je i Tošićev agent Boban Simić u kratkoj izjavi.

"Zoran ostaje u CSKA i to je gotova stvar. Potpisao je ugovor", rekao je Simić.

Zoran Tošić je u CSKA stigao još u julu 2010. godine iz Mančester junajteda, u transferu koji je tada iznosio 9.500.000 evra. Od tada u dresu Armejaca odigrao je 218 utakmica u svim takmičenjima i postigao je 45 golova. Dosad je šampion Rusije bio tri puta, a osvajao je i dva Kupa Rusije, kao i državni Superkup.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.