Moskva demantuje da je Lavrov slomio ruku u  Istanbulu

Izvor: Blic, 04.Dec.2012, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva demantuje da je Lavrov slomio ruku u Istanbulu

MOSKVA - Rusko ministarstvo spoljnih poslova demantovalo je danas da je šef ruske diplomatije slomio ručni zglob tokom posete Istanbulu i poručilo da je reč o “beznačajnoj sportskoj povredi”, prenele su ruske agencije. Sergej Lavrov

“Reč je o beznačajnoj sportskoj povredi koja nije ugrozila ministrov radni raspored”, rekao je portparol ministarstva, prenosi agencija RIA Novosti.

Lavrov će danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << doputovati u Brisel, gde će učestvovati sa samitu Rusija-NATO, precizirao je portparol, koji je informacije turskih medija po kojima je Lavrov kratko boravio u bolnici zbog loma zgloba leve ruke nazvao “čistim izmišljotinama”.

Više turskih medija juče je objavilo da je Lavrov u Istanbulu, tokom posete Turskoj sa predsednikom Vladimirom Putinom, pao i slomio članak leve ruke.

Po izveštajima turskog dnevnog lista Hurijet i televizije NTV, Lavrov je pao u svojoj hotelskoj sobi, posle čega je prevezen u državnu bolnicu u Istanbulu, gde mu je pružena lekarska pomoć.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov imao lakšu sportsku povredu

Izvor: Kurir, 04.Dec.2012

Rusko ministarstvo spoljnih poslova negiralo je izveštaje turskih medija da je Lavrov slomio ruku ili zglob prilikom pada niz stepenice hotela tokom jučerašnje Putinove posete Istanbulu..MOSKVA - Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov pretrpeo je "lakšu sportsku povredu" koja neće uticati...

Nastavak na Kurir...

Moskva: Lavrov imao samo sportsku povredu

Izvor: Mondo, 04.Dec.2012

Rusko ministarstvo spoljnih poslova demantovalo je danas da je šef ruske diplomatije slomio ručni zglob tokom posete Istanbulu i poručilo da je reč o "beznačajnoj sportskoj povredi", prenele su ruske agencije..."Reč je o beznačajnoj sportskoj povredi koja nije ugrozila ministrov radni raspored",...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.