Moskva: Odgovorićemo

Izvor: B92, 02.Mar.2021, 22:12

Moskva: Odgovorićemo

Moskva -- Moskva će uskoro odgovoriti Evropskoj uniji na sankcije, najavio je u utorak stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov.

On je dodao da je reč o jednostranom ograničenju koje ne moće doneti rezultate,osim što će Rusija preduzeti recipročne mere.

"Mogu reći da će sada to ponovo dogoditi", rekao je Čižov u intervjuu TV Rusija-24, a prenela je agencija TASS. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Ponašanje EU vodi odnose sa Rusijom u ćorsokak iz kojeg, što dalje budemo išli, biće teže izaći", rekao je Čižov.

Evropska unija je danas prvi put uvela sankcije u okviru novog globalnog režima za "kršenje ljudskih prava" i to protiv četvorice ruskih državljana, a zbog hapšenja Alekseja Navaljnog, navodi se u dokumentu objavljenom u Službenom glasniku EU.

Sankcije stupaju na snagu danom objavljivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.