Milojević u četvrtfinalu turnira u Moskvi

Izvor: RTS, 17.Okt.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević u četvrtfinalu turnira u Moskvi

Srpski teniser Nikola Milojević savladao je Rusa Alena Avidzbu sa 2:0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale turnira u Moskvi.
Milojević je uz dosta sreće došao do najvećeg uspeha u karijeri, plasmana u četvrtfinale ATP 250 turnira u Moskvi.

Srpski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je u glavni žreb ušao kao srećni gubitnik, dok mu je meč prvog kola predao veliki favorit Danil Medvedev.
Svoju šansu Milojević je iskoristio, savladao Alena Avidzbu sa 7:5, 6:0 i našao se među osam najboljih na Kupu Kremlja.
U četvrtfinalu Milojević će igrati protiv boljeg iz duela dva domaća takmičara, Gerasimova i Rubljova.
U četvrtfinale bi mogao da se plasira i Miomir Kecmanović, koji nešto kasnije igra svoj meč protiv Žeremija Šardija, dok je svoje mesto među osam najboljih u Moskvi našao Dušan Lajović, čiji će protivnik biti Manarino.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Milojević od “srećnog gubitnika” do četvrtfinala Moskve

Izvor: 011vodič.com, 17.Okt.2019

Srpski teniser Nikola Milojević plasirao se u četvrtfinale turnira Kupa Kremlja u Moskvi. On je pobedio Rusa Alena Avidzbu sa 7:5, 6:0.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Marina Čilića protiv Iva Karlovića na Kup Kremlja u Moskvi je 1.27.. Naš igrač je u glavni žreb stigao kao “srećni...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.