Lajović savladao Rosola za četvrtfinale Kremlj kupa

Izvor: RTS, 16.Okt.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović savladao Rosola za četvrtfinale Kremlj kupa

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u treće kolo turnira u Moskvi pobedivši Čeha Lukasa Rosola rezultatom 6:4, 6:7 (6:8), 6:3. Naredni rival našeg tenisera u četvrtfinalu moskovskog Kremlj kupa biće Francuz Adrijan Manarino.
Lajović je slavio posle sat vremena i 54 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minuta igre.

Lajović je i ranije mogao da reši pitanje pobednika jer je u drugom setu imao je vođstvo 5:4 na servis, a onda i meč loptu u taj-brejku, da bi na kraju uspeo da slavi tek posle tri seta. 
Naredni rival našeg tenisera biće Francuz Adrijan Manarino koji je posle dva seta (7:6, 6:2) slavio protiv Mihaila Kukuškina iz Kazahstana.
U Moskvi nastupaju još Nikola Milojević koji kao "laki luzer" u drugoj rundi čeka Alena Avizdzbu iz Rusije, a Miomir Kecmanović za rivala ima još jednog Francuza Žeremija Šardija.
Kremlj kup igra se za nagradni fond od 840.130 dolara.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lajović uz dosta muke do četvrtfinala Kremlj kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019

Srpski teniser Dušan Lajović teško pobedom nad Čehom Lukašom Rosolom 6:4, 6:7 (6:8), 6:3 plasirao se u četvrtfinale moskovskog Kremlj kupa...Lajović je i ranije mogao da reši pitanje pobednika jer je u drugom setu imao je vođstvo 5:4 na servis, a onda i meč loptu u taj-brejku, da bi na kraju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.