Izvor: RTS, 17.Jun.2022, 15:56

Makedonac Rajković novi trener CSKA iz Moskve

Ruski košarkaški gigant CSKA iz Moskve potvrdio je da će novi trener "armejaca" biti Makedonac Emil Rajković.
Rajković će na klupi Moskovljana naslediti Dimitrisa Itudisa koji je posle osam godina napustio Moskvu i biće selektor Grčke.

Emil Rajković je doskora bio trener Avtodora iz Saratova, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a 2019. proglašen je za trenera godine u VTB ligi dok je sedeo na klupi Astane.
Makedonac je sa CSKA potpisao dvogodišnji ugovor.
Moskovski tim naredne sezone neće biti učesnik Evrolige zbog rata u Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Makedonac Rajković novi trener CSKA iz Moskve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2022

Ruski košarkaški gigant CSKA iz Moskve potvrdio je danas da će novi trener "armejaca" biti Makedonac Emil Rajković...On će na klupi Moskovljana naslediti Dimitrisa Itudisa koji je posle osam godina napustio Moskvu i biće selektor Grčke...Emil Rajković je doskora bio trener Avtodora iz Saratova,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.