Lil pobedio CSKA u Moskvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2011, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lil pobedio CSKA u Moskvi

MOSKVA -

Fudbaleri francuskog Lila pobedili su večeras u gostima moskovski CSKA sa 2:0 u prvom meču Grupe B petog kola Lige šampiona.

Francuzi su poveli autogolom Vasilija Berezuckog u 49. minutu. Floran Balmon je prošao po desnoj strani, dodao do Muse Sova, a ruski reprezentativac je u pokušaju da izbije ispred protivnika, loptu poslao u svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mrežu.

Konačnih 2:0 postavio je Sov u 64. minutu. Eden Hazard poslao je loptu u prazan prostor, na nju natrčao Džo Kol, ali je pogodio stativu. Na odbitak je natrčao Sov koji je bio brži od golmana domaćina Vladimira Gabulova.

Lil je bio dominantan, a prvu priliku u 20. minutu propustio je desni bek Matje Debuši koji je volej udarcem pogodio prečku.

U prvom poluvremenu najbolju šansu za CSKA imao je Alan Džagoev koji je iz kornera šutirao na gol, ali je Mikael Landro uspeo da "skine" loptu sa gol linije.

Lil je mogao da povede u 39. minutu kada je Sergej Ignjaševič intervenisao ispred Sova, a lopta došla do Franka Berije koji je sa nekoliko metara iskosa sa leve strane šutirao pored gola.

U drugom poluvremenu Sov je ponovo bio najveća pretnja golmanu Gabulovu, ali je njegov šut sa desetak metara odbranio Gabulov.

Jedinu priliku za CSKA u drugom delu igre imao je Aleksadar Kauna kome je šut sa 30-ak metara odbranio Landro.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Lilov prvenac u Moskvi nad CSKA

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2011

Grupa B . CSKA – Lil 0:2 (0:0). Igrači Lila savladali su u Moskvi ekipu CSKA sa 2:0 (0:0), u petom kolu B grupe Lige šampiona.. Lil je tako upisao ovosezonski prvenac u elitnom takmičenju i vratio se u borbu za plasman u drugu fazu. Isto tako je omogućio Interu da pre nego što istrči na teren...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Real ponizio Dinamo, bez golova u Lionu

Izvor: NaDlanu.com, 23.Nov.2011, 04:39

Fudbaleri Reala večeras su na svom terenu u Madridu pobedili zagrebački Dinamo sa 6:2, u petom kolu Grupe D Lige šampiona... U drugom meču grupe Lion i Ajaks odigrali su nerešeno bez golova. Real je posle devet minuta vodio sa 3:0, a strelci su bili Karim Benzema, Hoze Kaljehon i Gonzalo Iguain....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.