Larkin i Vasa za pobedu u sred Moskve! Ludilo na kraju, Heket se razočarao što je pogodio!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Larkin i Vasa za pobedu u sred Moskve! Ludilo na kraju, Heket se razočarao što je pogodio!

Vasilije Micić vodio Efes do pobede nad ekipom CSKA.

Ozbiljnu kandidaturu za titulu šampiona Evrolige ističe Efes.

Ekipa Ergina Atamana je uspela da savlada CSKA u gostima sa 80:82 nošena sjajnom igrom Vasilija Micića i Šejna Larkina.

Gledali smo veoma uzbudljivu završnicu, Efes je ušao sa prednošću zahvaljujući Vasiliju Miciću koji je na kraju proglašen i za igrača utakmice.

Larkin je doneo na 41 sekundu do kraja prednost Efesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od 78:81, Džejms je sve promašio u sledećem napadu, a nakon što je CSKA dobio novu šansu, na liniju za slobodna bacanja je stao Danijel Heket.

Tada je na semaforu pisalo da je ostalo 3 sekunde do kraja, pa je Heket želeo da promaši drugo nakon što je pogodio prvo slobodno bacanje. Želeo je da promaši, šutirao o tablu, ali je - pogodio.

Na drugoj strani Larkin je bio fauliran, on je pogodio prvo za konačnih 82:80, drugo je namerno promašio kako bi CSKA imao što manje vremena da se organizuje za napad.

Džejms 20 poena kod domaćina, ali i 6 izgubljenih lopti, a za tri je šutirao 2/8. Na drugoj strani Larkin 23 poena, a Micić 19 poena, 5 asistencija za indeks 24, najveći na meču.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Moskva,   Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Efes nezaustavljiv, Larkin presudio i u Moskvi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Feb.2020

Anadolu Efes gazi sve pred sobom! Fantastična ekipa Ergina Atamana je srušila i CSKA u Moskvi, a uloga igrača utakmice ponovo je pripala fantastičnom Šejnu Larkinu, koji je postigao najvažnije poene svog tima i na kraju bio najefikasniji igrač utakmice sa 23 postignuta poena - 82:80. Najkorisniji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.