LAJOVIĆ ELIMINISAN U PRVOM KOLU KUPA KREMLJA

Izvor: Kurir, 18.Okt.2011, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAJOVIĆ ELIMINISAN U PRVOM KOLU KUPA KREMLJA

MOSKVA - Pošto je uspešno prošao kvalifikacije srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Kupa Kremlja pošto je izgubio od Amerikanca Aleksa Bogomolova juniora sa 3:6, 6:3, 6:4.

Lajović je odlično počeo, ali je potom prepustio inicijativu protivniku, ne uspevši da napravi preokret i time ostvari najveći uspeh u karijeri.

Naš teniser je u prvom setu dosao do brejka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << osmom gemu za vođstvo od 5:3, a onda je na svoj servis poveo sa 1.0. Kada se činilo da je Lajović na dobrom putu da dođe do pobede, Bogomolov je preuzeo stvari u svoje ruke i izjednačio u setovima.

Naš teniser je u trećem delu igre ponovo krenuo borbeno, poveo sa 1:0, a potom imao tri šanse za brejk koje nije iskoristio.

Ono što njemu nije pošlo za rukom, iskoristio je Bogomolov , oduzevši mu servis (2:1), a potom je vezao još dva gema za vođstvo od 4:1. Lajović je smogao snage da na trenutak zaustavi ofanzivu protivnika, vezavši tri gema za izjednačenje - 4:4.

Bogomolov je međutim, pinovo ubrzao igru, napravio ribrejk i na kraju svojim servisom došao do pobede.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.