Izvor: Njuz.net, 26.Jul.2017, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurirska služba se izvinila Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMOSKVA, 26. jul 2017, (Njuz) – Jedna kurirska služba, čiji identitet još uvek nije otkriven, izvinila se danas Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova 29, koje je Rusija poslala pre nekoliko meseci.
Oni kažu da se u njihovom poslu povremeno dešavaju ovakvi propusti i da im je jako žao što država Srbija i dalje nije dobila isporuku.
– Jako mnogo pošiljaka svakodnevno imamo i normalno je da se u tolikim paketima neki izgube. Proteklih dana smo shvatili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << su negde zagubili jedan paket drvenih hipsterskih naočara, dva paketa fidžet spinera i šest MIG-ova 29 – saopštio je portparol ove kurirske službe.
– Pronašli smo snimak razgovora sa ruskim ministarstvom odbrane, gde jasno kažu da žele da paket stigne od danas do sutra, može i posle 12, da je težak nekoliko tona i da treba da bude isporučen Vladi Srbije u Nemanjinu 11. Kao kontakt osoba naveden je neki Aleksandar Vučić, ali nisu ostavili njegov broj mobilnog, rekli su da svi tamo znaju o kome je reč – kažu naš sagovornik i napominje da bi u slučaju da su dati loši podaci, MIG-ovi bili vraćeni pošiljaocu, ali da to ovde nije slučaj, već samo treba da nađu paket.
– Dodatni problem je što ne znamo kako su MIG-ovi tačno upakovani, jer je kolega koji ih je pakovao na odmoru i nije dostupan, pa sada moramo da otvaramo svaki paket zapremine veće od nekoliko desetina kubnih metara da vidimo da nisu možda ovi avioni – kaže portparol ove kurirske službe, koji je iskoristio ovu priliku da se još jednom izvini i Skupštini grada Beograda, što su im muzičku fontanu na Slaviji isporučili u oštećenoj kutiji.
Marko Dražić

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.