Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Dec.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri doputovao u Moskvu

Američki državni sekretar Džon Keri doputovao je jutros u Moskvu gde će se sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i ruskim kolegom Sergejom Lavrovom.

Na dnevnom redu razgovora u Moskvi biće sirijska kriza i situacija u Ukrajini.

Keri je u Moskvu stigao iz Pariza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << gde je učestvovao na samitu o klimi i na sastanku posvećenom rešavanju sirijske krize, uoči medjunarodnog skupa o tom pitanju 18. decembra u Njujorku.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Pariz

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keri stigao u Moskvu, čekaju ga Putin i Lavrov

Izvor: B92, 15.Dec.2015

Američki državni sekretar Džon Keri doputovao je u Moskvu gde će se sastati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i ruskim kolegom Sergejom Lavrovom...Na dnevnom redu razgovora u Moskvi biće sirijska kriza i situacija u Ukrajini...Keri je u Moskvu stigao iz Pariza, gde je učestvovao na samitu...

Nastavak na B92...

Keri pozvao na zajednički stav o rešavanju sirijske krize

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Dec.2015

Američki državni sekretar Džon Keri izjavio je danas u Moskvi da SAD i Rusija treba da imaju zajednički stav o rešavanju sirijske krize i povratku stabilnosti u istočnoj Ukrajini...Keri je pre razgovora s ruskim kolegom Sergejom Lavrovom rekao da medjunarodna zajednica "može samo da ima koristi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.