Jeremić: Zahtev za rusko državljanstvo je - poziv upomoć

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Zahtev za rusko državljanstvo je - poziv upomoć

MOSKVA -

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je danas da je pokušaj oko 20.000 kosovskih Srba da postanu državljani Rusije poziv u pomoć zbog albanske represije.

To nije pokušaj da emigriraju, koliko molba da budu zaštićeni, rekao je Jeremić na konferenciji u Astani, glavnom gradu Kazahstana, javlja DPA.

"Međunarodna zajednica im je garantovala zaštitu od progona, ali je nemaju. Mislim da su odlučili da im najbolji zaštitnik po tom pitanju može biti naš partner i prijatelj Rusija", izjavio je Jeremić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeremić: Poziv u pomoć

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Nov.2011

Pokušaj oko 20.000 kosovskih Srba da postanu državljani Rusije je poziv u pomoć zbog albanske represije, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Traženje državljanstva vapaj za pomoć

Izvor: Vesti-online.com, 18.Nov.2011

Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je danas da je pokušaj oko 21.000 kosovskih Srba da postanu državljani Rusije poziv u pomoć zbog albanske represije...To nije pokušaj da emigriraju, koliko molba da budu zaštićeni, rekao je Jeremić na konferenciji u Astani, glavnom gradu Kazahstana,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Jeremić u Kazahstanu

Izvor: RTS, 18.Nov.2011

Kazahstan je zemlja u kojoj ima mnogo potencijala za srpske kompanije, pre svega u oblasti poljoprivrede i visokih tehnologija, izjavio Vuk Jeremić u Astani. Srbija ceni podršku Kazahstana po pitanju Kosovo, rekao Jeremić...Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić je, u kazahstanskoj prestonici...

Nastavak na RTS...

Jeremić: Srbi s Kosova zovu u pomoć

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2011, 07:01

MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je pokušaj oko 20.000 kosovskih Srba da postanu državljani Rusije poziv u pomoć zbog albanske represije...To nije pokušaj da emigriraju, koliko molba da budu zaštićeni, rekao je Jeremić na konferenciji u Astani, glavnom gradu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.