Izvor: RuskaRec.ru, 02.Feb.2017, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izuzetna nacija: Amerikanci spremni da brane Kirgbekistan od ruske agresije

Rusija je agresor koji planira da potčini čitav svet. Zbog Moskve strada demokratija Gruzije i Ukrajine, Kremlj planira agresiju na baltičke države, preti Švedskoj i Norveškoj, plaši Poljsku. Svim ovim tezama američkih medija veruju mnogi Amerikanci. Times: Litvanija priprema partizane za slučaj „ruske okupacije” Novinar RT Kaleb Mopin u pokušaju da sazna dokle ide stepen poverenja pita ljude na ulicama >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Njujorka, šta misle o ruskoj pretnji po bezbednost Kirgbekistana. Ispostavlja se da mnogi Amerikanci veruju da ta zemlja ispašta zbog politike Kremlja. - Pojavila se informacija o ruskoj agresiji na Kirgbekistan. Da li ste čuli o tome? – pita novinar. - Naravno. Rusija je poznata po svom agresivnom ponašanju, - ne čudi se nimalo prolaznik.  – Čini mi se da Rusija pokušava da se vrati svojoj staroj taktici i osvoji što više teritorija. - Isto su pokušali da učine u Gruziji, a sada u Ukrajini, - govori drugi prolaznik. – To je standardna šema. Putinova šala o „Rusiji bez granica” uplašila Daily Mail Novinar RT kaže sagovornicima da postoji hešteg podrške Kirgbekistanu i nudi im da izraze pred kamerom svoju blagonaklonost napaćenom narodu. - Naravno! Ostanite jaki, nesalomivi! Ne dozvolite da vas uplaše! - Neka vas ne napušta nada. Ako ne SAD, naći će se druga država koja će vam pružiti ruku pomoći. Na svetu je puno država visokog morala, - kaže drugi Njujorčanin.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Nju Jork

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

(VIDEO) AMERIKANCI SE DOBRO IZBLAMIRALI: Spremni da brane od ruske agresije nepostojeću zemlju!

Izvor: Kurir, 02.Feb.2017

...Rusija je agresor koji planira da potčini čitav svet Zbog Moskve strada demokratija Gruzije i Ukrajine, Kremlj planira agresiju na baltičke države, preti Švedskoj i Norveškoj, plaši Poljsku Svim ovim tezama američkih medija veruju mnogi Amerikanci..Novinar RT Kaleb Mopin u pokušaju da sazna...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.