I Vladimir Micov prelazi u CSKA?

Izvor: B92, 29.Jun.2012, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Vladimir Micov prelazi u CSKA?

Posle Zorana Ercega još jedan srpski reprezentativac mogao bi da pređe u moskovski CSKA. Kako sazanje portal košarka.rs, Vladimir Micov je blizu transfera.

Igrač Kantua će navodno u toku dana (petak) potpisati ugovor sa "armejcima" i postati četvrti srpski košarkaš u CSKA (Teodosić, Krstić, Erceg).

Micov je karijeru počeo u OKK Beogradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potom je igrao u Lavovima i Budućnost. Kratko je bio član Partizana sa kojim je postao šampion Srbije, a potom je igrao u Grčkoj (Panionios) i Španiji (Kaha Laboral).

Ipak, najbolje prattije pokazao je prethodne sezone u italijanskom Kantuu sa kojim je stigao do Top 16 faze Evrolige.

Micov se nalazi na spisku igrača reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacije za EP 2013. CSKA je u petak potvrdio da je potpisao ugovor sa Zoranom Ercegom.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.