GEST VREDAN POŠTOVANJA: Navijači Spartaka skupljali pomoć za porodicu Ivković (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Nov.2014, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GEST VREDAN POŠTOVANJA: Navijači Spartaka skupljali pomoć za porodicu Ivković (FOTO)

Bratski klubovi Zvezde odali su poštovanje tragično nastradalom navijaču crveno-belih Marku Ivkoviću. Najnoviji primer dolazi iz Moskve, gde su navijači Spartaka skupljali novac za pomoć porodici Ivković.

Gest vredan svakog poštovanja. Istakli su Rusi i Markovu sliku i šal Zvezde i palili sveće za tragično ubijenog mladića.

hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Pogledaj vesti o: Moskva,   Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

(FOTO) NISU ZABORAVILI MARKA IVKOVIĆA: Navijači širom Evrope odali poštu ubijenom navijaču Zvezde

Izvor: Kurir, 29.Nov.2014

BEOGRAD - Navijači širom Evrope odali su poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću...Ivković je ubijen 21. novembra u Istanbulu uoči košarkaške utakmice Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde. Ivković je u ponedeljak sahranjen na Bežanijskom groblju...Turske vlasti su u petak...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.