EL: Zvezdina nemoguća misija u Moskvi

Izvor: N1 televizija, 09.Feb.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Zvezdina "nemoguća misija" u Moskvi

Košarkaše Crvene zvezde u četvrtak očekuje najteže gosotvanje u Evroligi, gde će odmeriti snage sa aktuelnim šampionom CSKA iz Moskve.

U terminu od 19h u četvrtak počinje centralna utakmica dana 22. kola Evrolige u kojoj će koplja ukrstiti CSKA Moskva i Crvena zvezda.

Ova dva tima su se navikla na pobede u poslednje vreme, a u prilog tome ide i činjenica da su u >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << samom vrhu tabele, kao i da se trenutno nalaze u veoma dobroj formi. Naime, klub sa malog Kalemegdana nakon sedam vezanih pobeda u najkvalitetnijem klupskom takmičenju na Starom kontinentu doživeo je poraz od Efesa i trenutno ima skor 12-9.

Armejci sa druge strane imaju učinak 15-6, ali i samo jedan poraz na svom parketu koji su ove sezone doživeli u Evroligi i to od Fenerbahčea, čime je prekinut maestralni niz od 18. utakmica na kojima CSKA nije znao za ukus neuspeha.

Ovo će biti peti međusobni okršaj u Evroligi od 2000. godine i za sada CSKA ima više uspeha sa tri pobede, dok je poslednji okršaj koji je odigran u Beogradu 29.12.2016. godine u okrviu 15. kola pripao crveno-belima rezultatom 78:67.

Prethodne godine izabranici Dejana Radonjića su oba puta pružili žestok otpor, međutim još uvek ni jednom nisu trijumfovali na gostovanju CSKA. Zvezda igra mnogo bolje pred svojim navijačima, ipak u dosadašnjem toku takmičenja šampion Srbije i ABA lige ima polovičan učinak na protivničkim terenima, tako da se sigurno neće predati bez velike borbe. Utakmicu iz Moskve možete gledati u direktnom i ekskluzivnom prenosu na SK1 sa početkom od 19h.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.