EL - Prvi brejk šampiona Evrope

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2016, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Prvi 'brejk' šampiona Evrope

Košarkaši Real Madrida upisali su četvrtu pobedu u TOP 16 fazi Evrolige, a prvu na gostujućem parketu u okviru druge faze takmičenja.

Aktuelni šampion Evrope uspeo je da napravi kapiralni "brejk" u Moskvi, pošto je u prvoj utakmici 7. kola TOP 16 faze Evrolige savladao Himki.

Real Madrid je kao gost slavio rezultatom 93:82 (26:26, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 17:24, 28:19, 22:13) i tako stigao do četvrte pobede u prvoj rundi TOP 16 faze takmičenja.

Šampion Evrope nastupio je u Moskvi bez Felipea Rejesa, Rudija Fernandeza i Andresa Noćionija, ali je tim Pabla Lasa i pored brojnih kadrovskih problema uspeo da slavi.

U odsustvu Felipea Rejesa dominirao je Gustavo Ajon koji je postigao 24 poena i upisao 13 skokova, dok je drugi najefikasniji igrač Reala bio Serhio Ljulj sa 17 poena.

Na drugoj strani se istakao Džejms Avgustin sa 20 poena i 7 skokova, a Aleksej Šved je dodao 17 poena i upisao 6 asistencija.

Šampion Evrope posle 7 utakmica ima 4 pobede i 3 poraza koliko i Himki.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Real se prošetao kroz Podmoskovlje, Kuča pregazila Bamberg (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2016

Madriđani ubedljivo savladali Himki sa 93:82..Košarkaši madridskog Reala uspeli su da iznenade Himki na gostovanju u Podmoskovlju i savladaju ga sa 93:82 u okviru šestog kola Top 16 faze Evrolige...Kraljevići su do vrlo važne pobede u uvodnom meču grupe F stigli nakon sjajne igre u drugom poluvremenu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.